Nieuwe abonnementen voor je elektrische Jaguar Land Rover
Berijders van een elektrisch aangedreven Jaguar of Land Rover kunnen nu overal in Europa de accu opladen en daarvoor afrekenen op de manier die het best bij hen past.

Jaguar Land Rover en Plugsurfing bieden drie nieuwe abonnementen aan voor de Jaguar Public Charging App en de Land Rover Public Charging App: de Pay as you Go-, Gold- en Platinum-laadpakketten voor opladen aan openbare opladers. Bestaande gebruikers van een abonnement kunnen upgraden naar een van de drie nieuwe abonnementsopties.

Berijders van elektrisch aangedreven Jaguars en Land Rovers kunnen profiteren van Pay-as-you-Go. Ze betalen alleen het laadtarief van het laadstation waarvan ze hebben gebruikgemaakt. Pay-as-you-Go-abonnees kunnen te allen tijde via de Jaguar Public Charging App en de Land Rover Public Charging App de tarieven op de oplaadpunten overal in Europa raadplegen.

Met het nieuwe Gold-pakket profiteren abonnees van vaste tarieven, die lager zijn dan die van Pay-as-you-Go. De maandelijkse abonnementskosten bedragen € 4,99 (inclusief BTW) met een vast tarief voor het opladen. Daarmee bespaart de abonnee zo’n 12,5 % op de tarieven van Pay-as-you-Go. Wie voor het Platinum-oplaadpakket kiest, betaalt € 9,99 (inclusief BTW) per maand voor het abonnement en bespaart zo’n 25 % op de laadtarieven. Beide opties hebben een abonnementsperiode van minimaal zes maanden.

Sinds 2018 is Plugsurfing partner van Jaguar Land Rover voor het openbaar opladen in Europa. De samenwerking geeft chauffeurs eenvoudig toegang tot het grootste en betrouwbaarste oplaadnetwerk van Europa, met meer dan 118.000 laadpunten. Het Plugsurfing-netwerk is geïntegreerd in het online gebruikersportal en de Public Charging App van Jaguar en Land Rover en is beschikbaar in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Zweden en Noorwegen.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.