Laadaansluiting van de Opel Ampera-e
Omdat Opels volledig elektrische telg te allen tijde opgeladen moet kunnen worden.

Een elektrische auto en een laadpas zijn een soort van twee-eenheid. Zeker bij een niet overvloedig rijbereik, moet er altijd en overal opgeladen kunnen worden. Een laadpas is dus onontbeerlijk, wanneer niet alleen privéadressen of laadpunten worden aangedaan waar gratis geladen kan worden. NewMotion behoort tot de grootste aanbieders van laadpassen en heeft bekend gemaakt dat het bij elke Opel Ampera-e een laadpas levert.

Dat geldt niet alleen voor de auto’s die worden verkocht in Nederland, maar ook voor Duitsland en Zwitserland. Er worden vaste tarieven gerekend, zodat de kosten altijd duidelijk zijn. Dat betekent dat het niet uitmaakt wie het laadpunt beheert, of er normaalgesproken wordt afgerekend per tijdseenheid en wat het starttarief is. Met een NewMotion-pas kan opgeladen worden bij 50.000 laadpunten in 25 landen.

Het grote wachten op de Opel Ampera-e is ondertussen allesbehalve verleden tijd. Een klein jaar levertijd is geen uitzondering, vooral omdat de productie relatief beperkt is.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.