NewMotion lader
De aanbieder van laadpassen en laadoplossingen wordt in meer landen actief.

Benzine voorgoed afzweren, met die gedachte is NewMotion ooit opgericht. Inmiddels is het streven om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen om probleemloos hun elektrische auto of plugin-hybride op te laden. Daarvoor levert het bedrijf eigen laadpunten en biedt het laadpassen, met die laadpassen is het mogelijk om binnen een vrij groot deel van Europa publiek te laden. Momenteel hebben klanten bij het bedrijf toegang tot meer dan 70.000 laadpunten in 25 landen.

Nu is bekend geworden dat het bedrijf verder groeit. Er is een partnerschap aangegaan met leasemaatschappij Arval. Doordat deze leasemaatschappij internationaal actief is groeit NewMotion ook. Het bedrijf waagt de sprong naar Noorwegen, ev-land bij uitstek. Klaarblijkelijk biedt de markt nog ruimte aan een extra aanbieder van diensten op het gebied van elektrisch rijden. NewMotion is momenteel actief in Nederland, Belgiƫ, Frankrijk, Duitsland het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen. Andere landen volgen spoedig.

Om de groei in goede banen te leiden is ook het managementteam verder uitgebreid. Het bedrijf is trouwens ook actief met vehicle to grid-laders. De interessante en vrij nieuwe techniek die steeds breder gaat worden toegepast, wanneer er ook meer auto’s komen die stroom terugleveren aan het net en energieopslag aan populariteit wint.

Beeld: een laadpunt voor thuisgebruik


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.