Formule E
Londen staat dit weekend in het teken van duurzaam racen. Een Nederlands bedrijf is ook op een duurzame manier betrokken bij het evenement.

Tijdens de finale van de tweede Formula E-jaargang in en om Battersea Park kan het publiek genieten van het elektrische racespektakel en groene stroom opwekken op een duurzame dansvloer. Onderdeel van het raceweekend in Londen is de Virgin E-Xperience Party van DS Virgin Racing, het elektrische raceteam van ondernemer Richard Branson. Voor dit feest slaat Virgin de handen ineen met het Rotterdamse bedrijf Energy Floors. De energieopwekkende Sustainable Dance Floor vormt namelijk een onderdeel van de E-Xperience.

De Virgin E-Xperience Party vindt plaats langs het Formula E-circuit in Battersea Park. Energy Floors produceert energieopwekkende vloeren. In de afgelopen acht jaar installeerde Energy Floors zijn Sustainable Dance Floor wereldwijd op honderden evenementen, van Super Bowl en Earth Hour Singapore tot Coachella en ABN AMRO WTT. Op deze manier kwamen alleen al in 2015 zo’n 5 miljoen mensen in contact met de bijzondere dansvloer en wekten deze samen 892 miljoen joules op.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.