Travelcard biedt als eerste de Nederlandse e-tankpashouders de mogelijkheid om in België de elektrische auto op te laden.

Blue Corner, de partij die beschikt over het enige nationaal dekkend netwerk in België, stelt dit netwerk nu ook open voor de Nederlandse e-tankpashouders van Travelcard.

Travelcard biedt een gecombineerde tank- en laadpas; tankpashouders kunnen gebruik maken van alle Travelcard faciliteiten en nu ook in België hun elektrische voertuig opladen. Het Belgisch netwerk is sinds deze week opengesteld voor e-tankpashouders van Travelcard. Jan-Reint Vink, directeur van Travelcard Nederland:

Deze stap ligt geheel in de lijn van onze internationale ambitie. We zien dat steeds meer klanten hun zakelijke grenzen verleggen en zaken doen in het buitenland. Zij zijn gebaat bij gemak aan de pomp en wij realiseren dat als eerste aanbieder in Nederland voor de eigenaren van elektrische voertuigen.

Travelcard is een verbintenis aangegaan met de Belgische operator voor e-mobiliteit Blue Corner vanwege de hoge dekkingsgraad en de goede kwaliteit van het laadnetwerk voor elektrische auto’s in België. Het openstellen van het laadnetwerk in België is slechts de eerste stap in de samenwerking.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.