MultiTankcard en ANWB komen met nieuwe laadpas
MultiTankcard en ANWB brengen samen een brede mobiliteitspas voor elektrische- en plug-in hybride voertuigen op de markt.

Met deze MTc/ANWB pas kunnen zakelijke rijders naast opladen ook brandstof tanken en gebruik maken van diensten als parkeren en ANWB Pechhulp. Alle mobiliteitskosten worden met de combipas afgerekend.

Met de nieuwe pas laden pashouders hun auto bij alle beschikbare openbare laadpunten op. Tanken kan in heel Nederland bij alle 4.200 brandstofstations. Ook autovloeistoffen en autowassen worden met de pas afgerekend. De gemaakte kosten staan per pashouder op één maandelijkse factuur. Dit betekent dat er geen losse bonnen en aparte declaraties verwerkt hoeven te worden. Het systeem biedt inzicht in de kosten en er kan worden gecontroleerd welke zakelijke transacties er per pas zijn afgerekend. Op deze manier kan de BTW op een overzichtelijke wijze worden verrekend. Wel zo makkelijk.

Pashouders van de MTc/ANWB pas kunnen gratis gebruik maken van apps en tools van MultiTankcard om onder andere mobiel te declareren, te parkeren en tankstations te vinden. Werkgevers en beheerders kunnen het beheer van de passen via de MTc portals regelen. Van het aanvragen van passen, rapportages tot facturen.

Multitankcard


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.