Moskou
Leek het aanvankelijk niet te lukken om het Formule E-kampioenschap te verdelen over tien races, op het laatste moment is Moskou aan de kalender toegevoegd.

Op 6 juni zullen de elektrische bolides racen door de straten van de Russische hoofdstad. Daarmee telt het seizoen tien races, terwijl Moskou als negende stop wordt aangedaan. De grote finale vindt namelijk plaats in Londen. In maart worden de volgende twee Formule E-races gereden in Amerika, daarna worden Monaco en Berlijn nog aangedaan alvorens het elektrische circus verkast naar Rusland.

Dertien ronden zullen er worden gereden in de schaduw van het Kremlin, het Russische centrum van de macht. Grote baas van de Formule E, Alejandro Agag, kijkt met plezier uit naar de race. “Russen zijn dol op grote mondiale evenementen, daarnaast is ook de elektrische automarkt groeiende in het land. Net als bij de voorgaande races, verwacht ik ook dat de ePrix van Moskou een spektakel wordt voor zowel de teams, de coureurs en de fans,” aldus Agag tegen EV Obsession.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.