Morgan EV3 Junior
Je kids besmetten met het Morgan-virus: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

In navolging van de bijzondere EV3, een elektrische versie van de Morgan Threewheeler, komt het Britse merk nu met de EV3 Junior op de proppen. Zoals de naam al doet vermoeden is de Junior bedoeld voor kinderen. Vergis je echter niet, want het apparaat bestaat uit fraaie materialen.

Zo is de body vervaardigd uit koolstofvezel, zit er een echt houten dashboard in en is het interieur bekleed met handgestikt leer. De EV3 Junior gaat maximaal 16 km/u en hij wordt geleverd in de kleuren Sport Red, Sport Ivory en Sport Green. Voor het interieur kan men kiezen uit zwart of bruin leer. Tegen een meerprijs zijn trouwens alle 40.000 exterieurkleuren beschikbaar, voor wie er iets persoonlijk van wil maken.

Het gaat om een EV en dus worden ook de range en oplaadtijden vermeld. Het apparaat is volgeladen na vier uurtje aan de stekker. De range bedraagt ongeveer 16 kilometer, afhankelijk van de rijstijl. Dat laatste staat daadwerkelijk in het persbericht, we verzinnen het niet. De EV3 Junior is geschikt voor kids vanaf zes jaar en komt met 12 jaar garantie. Inclusief belastingen kost de Morgan EV 3 Junior je een kleine tien mille. Je kunt nog even sparen tot 5 december…


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Die kleine 10 mille leg ik wel aan de kant voor school.
Tot die tijd gewoon op de fiets.

@dedokter: in die tijd ook gewoon hoor…

Mooi ding!

Ik hoop echt dat die EV3 nu eens serieus verkocht gaat worden. Leuk ding!

Tien mille. Dan leg ik liever nog twee bij en koop ik een leaf voor mijn vriendin. Dan kan ze betaalbaar reizen zonder met de trein te moeten.

@lekbak: betaalbaar? Voor 12.000€ rijdt ze toch ook een behoorlijke periode met de trein denk ik zo 😉

@futse: 50 retourtjes Leeuwarden -> Delft, waarvan de helft een derde in de spitstijden opstappen. Elke keer 18 kilometer van en 18km naar Leeuwarden rijden om überhaupt met de trein te kunnen (slecht ov in het dorp, je hebt na dik 3 uur treinen geen zin meer in een busreis van 40 minuten). Een auto die je in Leeuwarden òòk nog moet parkeren en dan moeten er ook nog boodschappen gedaan worden met de auto. Nog iets wat veel goedkoper is dan met een gewone auto. Ja, voor 12k kan ze een hoop treinen maar een ev bespaart ons al snel 2000 euro per jaar. Alleen die 12k is een beetje lastig sparen voor mij. Zij studeert namelijk nog.

Kunnen ze het geld niet beter in een echte auto doen

Een cyclekart bouw je natuurlijk zelf, samen met je zoon.
Hier het origineel: http://www.cyclekarts.com

16km? Waarvoor gebruik je hem dan voor..

@vtechlover: Om naar je matties te crossen verderop in de buurt natuurlijk. De afstanden in Bosch en Duin, Wassenaar of Laren NH zijn een stuk groter dan in de gemiddelde Vinex-wijk.

Waarvoor denk jij dat hij gebruikt gaat worden, afgaande op de tekst en de foto?

Alles voor de kinderen…..

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.