Mobeazy
Op vrijdag 21 november 2014 gaat er in Amsterdam een nieuwe mobiliteitsdienst van start. Met Mobeazy kunnen huurders en members met de mobiliteitskaart gebruik maken van het openbaar vervoer, elektrische deelauto’s, e-scooters en e-bikes.

De werkgever ontvangt aan het einde van de maand een overzichtelijke factuur met alle mobiliteitskosten. Mobeazy is met name geschikt voor medewerkers die geen leaseauto hebben, maar wel een aantal keren per maand een afspraak buiten de deur hebben. Ronald Bolderman van Mobeazy:

Wij bieden voor kleine en middelgrote ondernemingen een totale mobiliteitsoplossing voor occasional mobility. Hiermee sluiten we aan op huidige trends, zoals ‘gedeeld gebruik is het nieuwe bezitten’. Jongere werknemers hoeven geen ‘leasebak’ meer, maar er moet wel een goed alternatief worden aangeboden. En dan liefst één waarvan gebruik kan worden gemaakt wanneer daar behoefte aan is en waarbij je alleen betaalt voor wat je gebruikt.

Spaces is een premium brand in de flexibele verhuur van kantoorruimte en flexibele werkplekken. Martijn Roordink, directeur van Spaces, is enthousiast over deze nieuwe dienst:

80 procent van onze huurders en members komen met de fiets of met het Openbaar Vervoer naar Spaces Zuidas. Mobeazy levert hiermee een duurzame mobiltiteitsoplossing als een service. Door de inzet van de elektrische BMW i3, e-scooters en e-bikes levert Mobeazy een totaaloplossing met een hoog en duurzaam kwaliteitsniveau. Dit sluit perfect aan op het serviceniveau waar Spaces voor staat.

Naast Spaces werkt Mobeazy samen met een aantal grote partners, waaronder BMW, Alphabet en sQoot.


Meer lezen over: , , , , , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Hmmm ik ben bang dat die scooters in no-time “geleend” worden door bontkraagjes en aanverwant geteisem…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.