Nederland krijgt er straks een 0%-bijteller bij. Mitsubishi heeft de Outlander uitgerust met een elektrische aandrijflijn – waarbij zowel de voor- als achterwielen worden aangedreven – terwijl een 2.0-liter benzinemotor desgewenst extra stroom genereert.

Prijs Mitsubishi Outlander Hybrid
Recent werden de prijzen al bekend gemaakt. Die begint bij 43.490 euro voor de Outlander PHEV Intense+. De Outlander PHEV Instyle, met onder meer lederen bekleding, stoelverwarming en een schuifdak, staat vanaf juli voor 48.990 euro bij de dealer. De voorlopige topversie is de Instyle+ voor 51.990 met zaken als Forward Collision Mitigation System, Adaptive Cruise Control en Lane Departure Warning.

Succesverhaal?
Sinds de orderboeken open zijn gegaan in december noteerde Mitsubishi al meer dan 1.500 orders. Op de Autosalon van Geneve zal de Europese versie worden voorgesteld – met een CO2-uitstoot van 44 gram per km en iets aangepaste remmen en banden – waarna de levering in juli zal beginnen.

Alle specificaties over de accu, range, aandrijfvarianten, prestaties en verbruik zijn uitgebreid aan bod gekomen in het artikel ‘Mitsubishi Outlander Plug-in-Hybrid EV kan vanaf nu besteld worden‘. Wie de mensen van Mitsubishi liever zelf hoort vertellen over deze auto kan hieronder terecht voor een 10 minuten durende video over de semi-elektrische SUV uit Japan. Een Oscar voor de acteerprestaties zit er niet, informatief is het wel.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Mooi dat er nu ook een S.U.V. is met 0% bijtelling!

Sorry, maar nar 4 minuten kon ik écht niet meer zien van dit filmpje!

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.