Om in deze donkere dagen de financiële nood van iedereen met een eigen Tesla Model 3 te lenigen.

Een vorm van liefdadigheid hoeft niet te worden verwacht, maar het is wel degelijk gunstig voor de cashflow. Ondernemingen kunnen de eigen auto’s verkopen aan MisterGreen, zo lang het maar een Tesla Model 3 is, om het bedrijfsvervoer gelijk weer terug te leasen. Zo ontstaat meer financiële speelruimte.

Mark Schreurs, CEO van MisterGreen: “De coronacrisis raakt het gehele bedrijfsleven. Om die reden hebben wij de speciale ‘sale & lease back’-regeling opgezet om de ondernemer in deze financieel uitdagende tijd te ontlasten. Dankzij deze nieuwe regeling kan de ondernemer hoge lasten makkelijker dragen, de liquiditeit van het bedrijf verbeteren of werkkapitaal vrijmaken.”

Na een taxatie, financiële controle en het doorvlooien van details van de auto, wordt een aanbod gedaan. Geïnteresseerden kunnen zich uiteraard melden via de site van MisterGreen.

Waarom alleen eigenaars van de Tesla Model 3? Een leaseauto is bij MisterGreen haast zonder uitzondering een Tesla en de Model 3 is verreweg het meest courante model van het Amerikaanse elektromerk.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Helemaal onbaatzuchtig ,wel te verstaan.
Of wat dacht je.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.