Binnen enkele jaren zijn het aantal laadpalen van NewMotion enorm toegenomen. Met een nieuwe mijlpaal staat het bedrijf stil bij de aantallen.

De vlag kan uit bij NewMotion. De Europese vlag welteverstaan. Het bedrijf kondigt de 155.000ste aansluiting van een laadpunt in het Europese netwerk aan. NewMotion heeft dit mede bereikt door een slimme samenwerking met meer dan 200 partners in heel Europa.

Met meer dan 150.000 laadpunten in 35 landen kun je gerust spreken van een uitgebreid laadnetwerk. Mensen die nog niet overgestapt zijn op elektrisch rijden zien met name een gebrek aan een goede laadinfrastructuur als probleem. Met de flinke uitbreiding aan laadstations in Europa van NewMotion, maar ook van andere bedrijven, worden langzaam maar zeker dit soort angsten weggenomen.

De laadpunten van NewMotion schieten als paddestoelen uit de grond. Zo wist het bedrijf in een jaar 55.000 laadstations te installeren, aldus Melanie Lane, CEO van NewMotion. Het bedrijf stelt op dit tempo door te gaan. Dus daar komen binnen afzienbare tijd nog eens tienduizenden oplaadpunten in Europa bij.

NewMotion is sinds 2017 onderdeel van de Shell Group. Het bedrijf telt inmiddels meer dan 279.000 geregistreerde gebruikers.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.