Ecofont, de winnaar van de 2013-editie van de MKB Innovatie Top 100, heeft vandaag een nieuwe A-Klasse van Mercedes-Benz Nederland in ontvangst genomen.

Het Utrechtse bedrijf Ecofont bereikte dit jaar de hoogste positie in de MKB Innovatie Top 100 met hun ‘groene’ lettertype, dat een aanzienlijke inktbesparing oplevert terwijl de kwaliteit van de afdruk behouden blijft. Het geheim achter de innovatie is het schieten van kleine, voor het oog niet waarneembare gaatjes in de letters.

“Alle 100 genomineerde bedrijven in de MKB Innovatie Top 100 hebben dit jaar succesvolle innovaties doorgevoerd op het gebied van product, dienst, proces of organisatie. Met deze vernieuwingen hebben ondernemers hun omzet verhoogd, hun voortbestaan zeker gesteld of bestaande producten verbeterd”, verklaart Martin Hegeman, Directeur Divisie Mercedes-Benz Cars. “Ecofont heeft dit jaar dankzij het bijzonder innovatieve ‘groene’ lettertype de hoogste waardering van de jury ontvangen. Die prestatie belonen wij graag met een jaar lang rijden in de Mercedes-Benz A-Klasse. Ik wens Ecofont vele plezierige kilometers toe.”

Ronald Kerkhof, Sales Manager van Ecofont en de toekomstige bestuurder van de A-Klasse, toonde zich zeer verguld met de auto. Welke motorisering deze A-Klasse heeft is niet bekend, er is echter (nog) geen hybride-uitvoering van.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.