Mercedes-Benz breidt zijn gamma uit met de BlueEFFICIENCY Editions van de A-, B-, CLA-, C- en E-Klasse.

De auto’s hebben met elkaar gemeen dat ze in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling vallen. De standaarduitrusting is verder uitgebreid en de prijsstelling scherp. De A-, B- en C-Klasse BlueEFFICIENCY Editions worden bovendien gratis uitgevoerd met een extra set lichtmetalen velgen. Voor deze modellen geldt ook een inruilpremie tot wel € 2.000. Het totale klantvoordeel kan oplopen tot maximaal € 5.582.

We wisten al dat de A 180 (benzine) en A 180 CDI (diesel) plus de C 220 CDI Limousine en Coupé in aanmerking komen voor 20% bijtelling. De BlueEFFICIENCY-modellen die wij nu aan dit lijstje kunnen toevoegen zijn de B 180 CDI, CLA 180 (benzine) en de CLA 200 CDI (diesel), en de E 300 BlueEFFICIENCY Edition Limousine.

Om direct kennis te kunnen maken met de BlueEFFICIENCY Editions organiseert Mercedes-Benz de BlueEFFICENCY Edition Preview. Tijdens dit evenement is het mogelijk de auto’s te bekijken, meer informatie in te winnen en proefritten te maken. De BlueEFFICIENCY Edition Preview gaat op 24 en 25 mei van start bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht.


Meer lezen over: , , , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.