witte Tesla Model 3
Er mag ook worden geconfigureerd door hen die geen Tesla hebben. Betekent dit dat de productie van de Tesla Model 3 stilaan op gang begint te komen?

Berichtgeving over de Tesla Model 3 komt voor een groot deel neer op zorgwekkende mededelingen over een achterblijvende productie. De Model 3 rolt nog altijd niet in enorme aantallen van de band. De hoop is dat daar geleidelijk verandering in komt. Dat het nu ook mogelijk is voor niet-eigenaars van een Tesla, om een Model 3 te configureren, lijkt een gunstig teken. Het maakt van de Model 3 op zijn minst een wat minder exclusief product.

Voor degenen in Amerika die toegang hebben tot de configurator blijft de keuze beperkt tot het grotere accupakket en het premium interior package. Net als voorheen. Dat betekent dat het basismodel voorlopig niet wordt geleverd en de vanafprijs van $ 35.000 (€ 28.385) vooral theoretisch is.

Tijdens de presentatie van de financiële cijfers werd medegedeeld dat er nog steeds wordt gestreefd naar een productie van 2.500 Model 3’s per week, wat niet wegneemt dat er nog altijd knelpunten moeten worden verholpen. Allicht zorgt dat aantal ervoor dat morrende reserveringshouders weer wat worden gerustgesteld. (Via: electrek.co)


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Tesla begint de meningen steeds meer te splijten… Er zijn nu behalve evangelisten ook fokking hat0rz.

Persoonlijk vind ik het niet meer dan normaal dat er zo’n vertraging op de auto zit. Een nieuw bedrijf, gerund door silicon valley mensen, een nieuw voertuigconcept.. Het is wel heel veel om te overbruggen. Ik zou nog netjes blijven wachten op m’n Model 3, het wordt heus een fijne auto.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.