De heer Plate uit Ede werd onlangs verrast door Rick Brandsteder van de VriendenLoterij. Als deelnemer had hij namelijk één miljoen euro gewonnen, de hoofdprijs van de maand december. Op de vraag wat hij met het geldt ging doen volgde een opvallend antwoord qua autokeuze.

Niet iedereen is dusdanig gecharmeerd van snelle en dure bolides dat ze hoog op het verlanglijstje komen te staan indien er een flink geldbedrag wordt gewonnen. De kersverse miljonair uit het Gelderse Ede is al jaren een vaste Toyota-rijder, en klaarblijkelijk niet van plan om van zijn merk af te stappen.

Hij koos uiteindelijk voor de Toyota Auris HSD Executive.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Hij koos iig wel voor de executive, maar hij had beter een ct200h of dikkere sedan kunnen kopen. Maarja, ieder zijn eigen keus.

Zo iemand verdiend een miljoen gewoon niet. Ik wed dat ie geen enkele auto van een ander merk heeft geprobeerd of overwogen.

@desoper: Juist. Dus dan verdient(!) hij dat miljoen niet? Mag hij toch echt lekker zelf weten m.i..

Zou mijn keuze ook niet zijn, maar dat hij bij Toyota blijft snap ik dan weer wel.

@civiced: Mag hij helemaal zelf weten ja. Echter een Toyota wordt in 99% van de gevallen (terecht of niet) gekocht omdat ie zo betrouwbaar/betaalbaar is. Wanneer je een dergelijk bedrag wint zijn deze factoren van ondergeschikt belang lijkt me. Zaken als comfort,presaties,uitstraling en veiligheid zijn waarschijnlijk beter bij andere merken te vinden. Mocht ie dan toch zuinig willen blijven, dan kan deze man beter lekker in z’n 15 jaar oude starlet blijven rondtuffen.

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Tja Meneer spaart gewoon door voor later 😛
Nederlanders worden niet voor niets spaarders genoemd

Die man, is gewoon slim bezig, Toyota is niet alleen een betrouwbare en betaalbare auto maar ook een hele veilig ookal willen andere mensen dat niet zien, en zo houd hij veel onderhoudskosten in de zak en kan hij die aan leukere dingen besteden!

Ikzelf rij nu bijna 5 jaar in een prius (en ben nu 31), en ben nog lang niet van plan hem weg te doen.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.