SOW
Per jaar worden er zo’n 1,2 miljoen gevallen van autopech geteld, dat is een kwart van alle Nederlandse automobilisten. Om het aantal pechgevallen terug te dringen is er nu de SlimOpWeg Hulp.

Het ‘brein’ van de SlimOpWeg Hulp is een dongel (via de OBD poort) die de technische staat van de auto uitleest. Bij problemen of falende apparatuur krijg je automatisch een melding op je smartphone. In veel gevallen is dat voordat de pech zich manifesteert, want voorkomen is beter en doorgaans goedkoper dan genezen. SlimOpWeg Hulp houdt bijvoorbeeld continue de acculading in de gaten en waarschuwt je ruim voordat de accu de geest geeft, maar weet ook wanneer het tijd is om een garage afspraak te maken voor een grote beurt of APK-keuring. Daarmee is deze slimme dongel de ideale bijrijder: hij leidt niet af, maar helpt de bestuurder wel om beter en veiliger te rijden. Bovendien stimuleert de app een veilige en kostenbesparende rijstijl (incl brandstofgebruik), dat helpt om slimmer en economischer te rijden, en dat merk je in je portemonnee.

Kom je onverhoopt toch langs de kant van de weg te staan, dan is de pechhulpdienst van Interpolis met een druk op de knop in je app direct beschikbaar. De app informeert je ook over garages in de nabijheid, en bij een Euromaster-garage krijgt je korting op de onderdelen.

Als je voor 15 mei 2017 een Interpolis autoverzekering afsluit met pechhulp en SlimOpWeg Hulp op Rabobank.nl, ontvang je 15% korting op je autoverzekering. Kijk voor meer informatie of afsluiten op Rabobank.nl.
Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.