De beide modellen krijgen de beschikking over een verbeterde versie van slimme luchtvering, zodat oneffenheden met een grote mate van souplesse worden verwerkt en meer instellingen vallen te doen.

Een Tesla Model 3 is een wat stugge auto. De Tesla Model S en Model X bieden meer comfort, met dank aan luchtvering. Deze luchtvering behoort inmiddels tot de standaarduitvoering. Uiteraard is het mogelijk om verbeteringen aan deze slimme luchtvering aan te brengen.

Dat is precies wat staat te gebeuren. Tijdens updates 2020.32.1 en 2020.32.2 worden bestaande auto’s, wereldwijd van een update voorzien. Tot de belangrijkste verbeteringen behoort de mogelijkheid om eigen instellingen te doen, aan standaardinstellingen Auto, Comfort en Sport wordt Advanced toegevoegd. Op het display wordt verder een grafische weergave van de activiteit van de dempers getoond. Ook de tijdelijke instellingen van de rijhoogte zijn verbeterd, zo kan de auto automatisch een lagere rijhoogte kiezen als de snelheid toeneemt, of kan er juist met een druk op de (digitale) knop worden bepaald om de relatief hoge rijhoogte te handhaven. Afhankelijk van de kwaliteit van het wegdek, kiest de Tesla zelf voor de laagste rijhoogte, wat gunstig is voor het verbruik, of de normale rijhoogte, wat beter is voor het comfort.

Voorts zijn we in afwachting van de verbeterde Tesla Model S en Model X. De beide modellen worden vooral op technisch vlak ingrijpend aangepast. (Via: teslarati.com)


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.