Renautl Twizy Dubai
Achterwielaangedreven tweezitters, ’s Werelds grootste winkelcentrum en twee getalenteerde coureurs, dat moet wel spectaculair zijn, toch?

Het lijkt traditie te worden, mochten vorig jaar Mark Webber en Charles Pic Dubai ‘onveilig’ maken in een Renault Twizzy, dit jaar is het de beurt aan Romain Grosjean en Pastor Maldonado van het Lotus-Renault F1-team. Dit keer blijven ze echter binnen, in ’s werelds grootste winkelcentrum.

Zo op de gladde tegels van het winkelcentrum willen de 17 pk-sterke Twizy’s lekker glijden en driften, al helemaal als de indoor ijsbaan(!) van het winkelcentrum wordt opgezocht. De overenthousiaste quotes van de persvoorlichters coureurs zijn dit jaar achter wegen gelaten, maar dat de heren Grosjean en Maldonado heus wat lol hebben gehad met de Renault Twizy geloven we best na het zien van de video. Wij zouden ook liever door Dubai rijden dan in de half open Twizy blootgesteld worden aan het Hollandse decemberweer.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

o god, zitten die 2 bij elkaar in het team? volg de f1 niet meer zo omdat ik dan moet dokken maar weet wel dat die 2 altijd dr dure speeltjes slopen… zal een verbazing zijn als lotus f1 aan het eind van het jaar nog bestaat… zonde, was altijd een mooi team…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.