Een Ford voorzien van een accupakket en een (deels) elektrische aandrijflijn, dat blijkt niet per definitie een succesverhaal te zijn.

De Ford Kuga lijdt onder problemen met accupakket, waarvoor een vervangingsprogramma op touw is gezet. De Ford Mustang Mach-E lijkt evenmin over vlekkeloze techniek te beschikken.

Het was de bedoeling dat de moderne, volelektrische, crossover en derivaat van de Mustang van weleer vanaf eind 2020 geleverd zou worden. Dat is niet bepaald gelukt, zodat zakelijke rijders niet konden profiteren van een gunstige bijtelling en de noodzaak werd gevoeld om in allerijl een compensatieregeling op poten te zetten.

Inmiddels druppelen berichten binnen dat de levering opnieuw is vertraagd. Het gaat volgens Electrek om verschillende klanten in Amerika, die te horen hebben gekregen dat de door hun bestelde Ford Mustang Mach-E later wordt geleverd. Het gaat om ten minste enige weken. Ford geeft slechts een summiere toelichting en stelt dat extra kwaliteitscontroles uitgevoerd moeten worden.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.