Tim Coronel Green Target Challenge
De Green Target Challenge App is een spelletje op de smartphone waarmee gebruikers bewust worden gemaakt van hun rijgedrag. Door Het Nieuwe Rijden te stimuleren wordt er op een leuke manier bespaard op autokosten en het milieu.

Multilease, de aanbieder van het spelletje, voelt zich als leasemaatschappij verantwoordelijk om bij te dragen aan de reductie van de CO2-uitstoot. Met de GT Challenge app denken zij het antwoord te geven op de behoefte van zakelijk rijdend Nederland om milieuvriendelijker, veiliger en kostenbewuster te rijden.

Om dit te bewerkstelligen moet het rijgedrag aangepast worden. Daarom kunnen automobilisten, bedrijven, afdelingen, vrienden, collega’s of sportclubs met de app elkaar uitdagen de competitie aan te gaan voor de zuinigste rijder. Hiermee wordt er bijgedragen aan het sneller verminderen van de CO2-uitstoot, verder rijden op 1 liter brandstof, hoger scoren op besparing van autokosten (zoals schadekosten en bandenslijtage) en het beter presteren met betrekking tot veiligheid en comfort. De app is tevens een handige tool voor wagenparkbeheerders om het rij- en tankgedrag van hun medewerkers met een leaseauto te monitoren en hierin waar nodig bij te sturen. (via Autoblog)


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Er zijn geen reacties mogelijk.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.