Leaseprijzen voor EV's vergelijk je nu nog eenvoudiger
Met de nieuwe fiscale regels in het vooruitzicht, wordt het leasen van een volledig elektrische auto financieel gezien steeds interessanter. Des te beter dus, dat het steeds eenvoudiger wordt om het financiële voordeel in kaart te brengen.

Op leaseprijsvergelijker.nl is het vanaf nu namelijk mogelijk om het gehele aanbod van MisterGreen Electric te vergelijken, om zo te inventariseren hoeveel voordeel een elektrische leaseauto precies kan opleveren. MisterGreen verzorgt contracten voor onder meer elektrische Nissans, Renaults en natuurlijk de populaire Tesla’s. Zeker niet onbelangrijk: ook degenen met mogelijke interesse in private lease kunnen op de genoemde site aan de slag.

De zakelijke rijder kan uiteraard ook de leaseprijzen van verschillende aanbieders en auto’s met elkaar vergelijken. Bovendien geldt voor rijders van een auto van de zaak een mooi aanbod in de vorm van de Mega Lease Deals. Deze nieuwe auto’s worden tegen zeer scherpe tarieven aangeboden, zodat mogelijk wat duurdere auto’s alsnog binnen je leasebudget vallen.

Foto via Autojunk


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.