Lasaulec gaat bezorgen met elektrisch busje
Geruisloos voorrijden.

Vanaf 7 december levert Lasaulec technische producten gratis en binnen één uur na bestelling via de webshop. Deze vorm van dienstverlening start als pilot in de gemeente Heerenveen. Artikelen worden gepickt, op maat ingepakt en bezorgd met een elektrische bestelbus.

Het gaat hier om een Peugeot Partner Electric. Het busje heeft een 67 pk sterke elektromotor en kan maximaal 170 kilometer rijden op een volle acculading.

In het nieuwe magazijn van de technische groothandel worden alle pakketten op maat ingepakt door een volautomatische inpakmachine. Hierdoor is er geen opvulmateriaal meer nodig, wordt er geen onnodige lucht vervoerd en wordt er bespaard op karton. Alle bestellingen worden op deze manier verwerkt en kunnen direct bezorgd worden.

Wanneer deze nieuwe vorm van bezorgen in de Gemeente Heerenveen een succes wordt zal de 1-uurslevering in heel Nederland worden ingezet. Het bedrijf heeft een promotievideo gemaakt van de nieuwe bezorg mogelijkheid. Het filmpje kun je hieronder bekijken.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.