Officiële openingsceremonie
Publiek laden als nobele activiteit. Alle laadopbrengsten bij laadpunten in het centrum van Amsterdam zijn tijdelijk voor het goede doel.

Power to the Heroes, zoals ook het thema van de aankomende Amsterdam Pride is. De publieke laadpunten worden voorzien van een bijpassende regenboogprint en alle laadopbrengsten zijn voor het goede doel, zo hebben Nuon en EVBox gezamenlijk besloten. Dat betekent dat van 28 juli tot 5 augustus de laadopbrengsten van 256 openbare laadpunten in het Centrum en de Joraan worden gedoneerd aan LHBTI-belangenorganisatie COC. De officiële openingsceremonie heeft inmiddels plaatsgevonden, bij een laadpaal aan de Prinsengracht.

Dat eerder genoemde heroes wordt overigens nogal ruim opgevat. Iedereen die dat wil mag en kan een held zijn, mensen die zich inzetten voor de wereld en de medemens. Al met al is dit een goede reden voor alle mensen die in een ev of plugin-hybride rijden om de hoofdstad weer eens op te zoeken en het accupakket nog maar een keer vol te laden, na betaling van de torenhoge parkeergelden uiteraard.

Beeld: officiële openingsceremonie, vlnr Job Karstens (EVBox), Ronald Stahli (Nuon), Mathieu Wijnen (Amsterdam), Linda Roskam (Amsterdam) and Vincent Jongejans (Nuon)


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.