Nissan Leaf
Elektrisch rijden is een verstandige keuze als er naar de kosten wordt gekeken, maar het wordt nog gunstiger als het laden gratis is.

Het is mogelijk om met een elektrische auto zoveel mogelijk gebruik te maken van gratis laadpunten, want die zijn er zeker. Dat valt natuurlijk niet eindeloos vol te houden. Maar bij Nissan is nu ieder laadpunt gratis. Het merk is zo vriendelijk om bij aanschaf van een Leaf een laadsleutel van Vandebron mee te leveren, met daarop een tegoed van 1.000 euro. Dat zijn aardig wat elektrische kilometers, tussen de 15.000 en 20.000 kilometer om het wat exacter aan te duiden.

Het is zowel binnen als buiten Nederland mogelijk om op te laden, ook bij snelladers. Het tegoed is drie jaar geldig. De actie is tijdelijk, maar hoe tijdelijk is nu onduidelijk. Dit is een mooi middel om particulieren aan de elektrische auto te krijgen, maar ook de middenstand is van harte uitgenodigd om een graantje mee te pikken. Zzp’ers en mkb’ers mogen ook meedoen aan deze actie.

Sinds de introductie van de nieuwe Nissan Leaf zijn er in Europa meer dan 37.000 exemplaren verkocht. Daarmee behoort de auto net als de vorige generatie Leaf tot de populairste ev’s. In 2019 wordt er een Nissan Leaf met een groter accupakket verwacht.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Mijn dealer zei onlangs dat de range van die Leaf 2019 met een groter accupakket ook een sterkere motor krijgt en dat daardoor de range niet lineair zal toenemen oftewel die range zal nog tegenvallen. Ook is het nog niet zeker dat dit accupakket geforceerd gekoeld gaat worden.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.