Kat
Niet alleen veel mensen blijken fan van de Tesla Model S, ook in het dierenrijk mag de elektrische auto op aanbidders rekenen. Een jonge kat was zelfs zo gek op de Tesla, dat er monteurs aan te pas moesten komen om het beestje weer uit de wagen te krijgen.

Nee, dit is geen zielig verhaal van een kitten die op zoek was naar een schuilplaats en vervolgens vast kwam te zitten. Toen de eigenaar van de Model S het pluizige beestje ontdekte door zijn gemiauw, liet hij de garagedeur open en zette hij wat eten naast de auto. De volgende ochtend was het eten op, maar zat de kat nog -of eigenlijk weer- in de Tesla.

Poging twee volgende de avond erop, toen de eigenaar een val opzette. Binnenin wat tonijn en het kooitje zou dichtklappen wanneer de kitten de vis pakt. Helaas, ook dat plan mislukte. De vis bleek onaangeroerd, al deed de kitten nog wel even zijn behoefte op de garagevloer, alvorens weer in het motorcompartiment van de Tesla te kruipen. Dan maar naar het dichtstbijzijnde servicecenter van Tesla, waar de kitten gescheiden werd van zijn elektrische vriendje.

Dat de kitten juist een Tesla uitkoos, kan haast geen toeval zijn, aldus autoevolution. Nikola Tesla, waarnaar de autofabrikant is benoemd, was namelijk een groot kattenliefhebber.

Autojunk.nl


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Aaawwwwww 😉

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.