Karma Automotive werkt aan model met Italiaans bloed
Het Amerikaanse-Chinese avontuur krijgt een Italiaans randje.

Het begon ooit met Henrik Fisker en zijn Karma. Vandaag de dag is de Karma in de Verenigde Staten opnieuw op de markt gebracht door Karma Automotive, een nieuwe autofabrikant met financiële wortels in Californië en Hong Kong.

De Karma kreeg een kleine metamorfose en werd opnieuw op de markt gebracht. Van een doorbraak is nog geen sprake en de vraag is hoe de nieuwe partij van de Karma wél een succes kan maken. Karma Automotive zit in elk geval niet stil en is de samenwerking aangegaan met de designhelden van Pininfarina. Dit partnerschap werd eind januari aangekondigd.

Inmiddels zijn we een tijdje verder en beide partijen komen nu met en teaser voor Auto Shanghai 2019. Karma Automotive gaat hier een volledige elektrisch concept presenteren, getekend door Pininfarina. Er is dus leven na de Karma, zo moge duidelijk zijn. Uit de teaser kan opgemaakt worden dat er wederom voor een stijlvol concept gekozen gaat worden en in elk geval geen SUV of een crossover. De focus lijkt daardoor te liggen op exclusiviteit, een gegeven dat ook wel past bij een merk als Karma Automotive.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.