Een populaire tiener met een heleboel geld en snelle auto’s is geen goede combinatie.

Justin Bieber
wordt mogelijk aangeklaagd omdat hij eerder dit jaar een buurman in zijn gezicht heeft gespuugd, nadat deze hem confronteerde met zijn rijgedrag. Bieber houdt er namelijk wel van om met zijn witte Ferrari door de straten van zijn woonwijk te crossen. Het is wachten op een ongeluk.

Afgelopen zondag werd de politie wederom gewaarschuwd over Bieber, die met hoge snelheid door de buurt reed. Dit was op een tijdstip dat er kinderen op straat speelden, dus mogen we van geluk spreken dat er geen ongelukken zijn gebeurd. Agenten werden eropaf gestuurd, maar Bieber weigerde met hen te praten.

Eén van de bellers was voormalig NFL-ster Keyshawn Johnson. Volgens de politie moet Bieber het wel heel erg bont hebben gemaakt, wil een grote zwarte man de telefoon oppakken om de politie te bellen. “Die knul heeft ballen, want zulke gasten willen doorgaans niet met ons spreken.”

Johnson is het dan ook helemaal zat met Bieber. De rugbyspeler kwam terug van een feestje samen met zijn zoon, toen Bieber in zijn Ferrari voorbij kwam racen. Bang dat er gewonden zouden vallen, bracht Johnson zijn kind naar huis en zette de achtervolging in. In een Prius. Hij blokkeerde de Ferrari op Bieber’s oprit en stapte uit om eens een goed gesprek te voeren, maar de jongen rende naar binnen en weigerde om naar buiten te komen. Toch niet zo dapper tegenover een potige vent, hè Justin? (Via TMZ)


Meer lezen over: , , , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Haha, ik vraag me af of ik me zou kunnen inhouden in een witte Ferrari. Ik zou waarschijnlijk ook weleens het gas open gooien, maar in een woonwijk moet je dat natuurlijk niet doen.

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.