Honda, dat in Amerika door het leven gaat als Acura, heeft onlangs de NSX Concept wereldkundig gemaakt. Om deze conceptuele auto te promoten hebben ze de bekende komiek weten te strikken die een heel arsenaal aan Seinfeld-grappen meeneemt. Ook voor begenadigd autoliefhebber Jay Leno is er een bijrol.

De Honda NSX Concept heeft een in het midden geplaatste VTEC-V6, gekoppeld aan een versnellingsbak met dubbele koppeling. Deze drijft de achterwielen aan. De verbrandingsmotor wordt gecombineerd met Honda’s nieuwe Sport Hybrid SH-AWD® (Super Handling All Wheel Drive™) hybride systeem. Aan boord zijn 2 elektromotren met een ‘bilateral torque adjustable control system’, wat inhoudt dat de auto onmiddellijk positief, danwel negatief draaimoment aan de voorwielen kan leveren. Samen moet deze configuratie volgens de geruchten goed zijn voor 400 pk.

Blijkbaar is Jerry erg happig op deze auto, en doet hij er alles aan om de eerste eigenaar van de auto te worden. Bekijk de Super Bowl-reclame op Autojunk.nl.


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.