Het is de hoogste tijd voor uiterlijke wijzigingen van de Tesla Model S. Zal de nieuwste er zo uitzien en wat wordt er met het interieur gedaan?

Enig beeld is opgedoken van wat zondermeer een vernieuwde Tesla Model S is. De lichteenheden aan de voorzijde zijn wat aangepast. Bovenal valt op dat de auto breder is geworden, door wielkastverbreding voor en achter.

De auto is dus kloeker geworden, voor het overige gaat het om vrij minieme wijzigingen. Er zijn weliswaar zwarte portiergrepen aanwezig, zoals als de Model 3 tegenwoordig heeft, het velgontwerp is vernieuwd, maar verder zijn de achterlichteenheden ongewijzigd en zit er ook maar nauwelijks verschil in het carrosserieontwerp. Een ├ęcht nieuwe Tesla Model S zit er dan ook niet aan te komen.

Hoogstens wordt het interieur vernieuwd. Maar wat daarvan mag worden verwacht is nog onduidelijk.

Het is een logische gedachte dat de onderhavige auto wordt gebruikt voor het testen van de driemotorige Tesla Model S Plaid, de op handen zijnde, meest krachtige uitvoering van de Model S.

Eerder was een verbrede Tesla Model S te vinden op de N├╝rburgring, het Duitse circuit, waarschijnlijk de meest onveilige tolweg als rekenschap wordt gegeven van grote aantal schadegevallen, dat evenwel geen enkele toelichting behoeft.

Een langgerekte beeldopname alsmede een uitgebreide analyse is te vinden bij The Kilowatts (YouTube).


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Model S is een iconische auto met een fantastisch design… Daar moet je voorzichtig mee omgaan. Kijk naar het Porsche design.. Al zowat 40 jaar hetzelfde en herkenbaar.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.