Ford Mach E
Een crossover, geïnspireerd op de Ford Mustang.

Ford heeft lokbeeld de wereld ingestuurd, waarmee men op het Mach E forum aan de haal is gegaan. Het resultaat is een voorbeeld van hoe de auto eruit gaat zien. De auto is een ev, een op een Ford Mustang lijkende crossover die momenteel met de veelbelovende naam Mach E wordt aangeduid, wat alvast op een onaards prestatieniveau lijkt te duiden. Het front is in dit geval ontleend aan eerdere beelden van Fords van de toekomst.

Om echt Mustang-waardig te worden, dus als een wild paard, kan het nog wel wat onverzettelijker. Het oogt toch nog wat braaf. In werkelijkheid zou best eens anders kunnen zijn. De Mach E beleeft op 18 november zijn officiële onthulling, dus kan krijgen we alles te weten over een van de eerste ev’s van Ford.

De officiële informatie blijft beperkt tot de mededeling dat het rijbereik ongeveer zeshonderd kilometer bedraagt. Het is afwachten hoeveel informatie er in de komende weken volgt. Uiteraard wordt er wel volop gespeculeerd over wat mag worden verwacht van de Mach E.

Beeld: zoals de Ford Mach E er mogelijk uit komt te zien op Mach E forum


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.