Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor de tweede Professional Passionates Electric Rally, waar we al eerder over schreven. Naar verwachting zullen 250 volledig elektrisch aangedreven auto’s meerijden en zal het Guinness World Record ‘grootste elektrische autorally’ worden gebroken.

Het evenement is bedoeld om Nederlandse beleidsbepalers en -beïnvloeders, zoals CEO’s, politici en journalisten, kennis te laten maken met elektrisch rijden en hen te inspireren om elektrisch rijden in hun beleid door te voeren en te promoten.

De organisatie nodigt alle ‘gepassioneerde professionals’ uit om zich, met hun CEO of andere topmanager van zijn of haar bedrijf, aan de rally deel te nemen. Dit kan met een eigen elektrische auto, of met een elektrische auto die door de organisatie ter beschikking wordt gesteld.

De rally vindt plaats op 14 september en start in het Olympisch Stadion. Via de Zaanse Schans wordt naar een geheime eindlocatie gereden. Op de eindlocatie worden tijdens de netwerkborrel tevens de E-Mobility Awards uitgereikt voor de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van elektrisch vervoer.

De eerste rally in 2011 was een groot succes met ruim 125 CEO’s, politici, journalisten en bekende Nederlanders, zoals: Jan Peter Balkenende, Jan Kees de Jager, Camiel Eurlings, Tex Gunning (AkzoNobel), Peter Bakker (ex-CEO TNT), Stef Kranendijk (CEO Desso), Ruud Koornstra (CEO Tendris), Ward Vleugels (CEO QPark), Jan Lammers, Tim Coronel, Beau van Erven Dorens, Harm Edens en Hanna Verboom.

De elektrische autorally is van oorsprong een initiatief van Stichting Professional Passionates, een organisatie van ‘gepassioneerde professionals’ die via hun werk een betere wereld willen creëren. In 2012 is de organisatie van de rally in handen van RallyMasters uit Amsterdam.

Kijk op PPelectricrally om foto’s van de vorige editie te zien.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.