Nissan LEAF
Bij Hertz konden klanten al enige tijd hybride rijden, maar in Spanje is de elektrische Nissan LEAF aan het gamma toegevoegd.

Hertz heeft zich recent aangesloten bij het Spaanse Zero Emissions Mobility To All (Zem2All), het grootste EV demonstratieproject in Europa. In samenwerking met Endesa zal Hertz de Nissan LEAF verhuren in Malaga en vanuit vluchthavens om zo schoner en slimmer stadstransport te promoten.

Wereldwijd werkt Hertz aan duurzame mobiliteitsoplossingen, zoals emissievrije en alternatief aangedreven auto’s alsmede autodelen. Door samen te werken met Zem2All en de stad Malaga wil Hertz duurzame EV-oplossingen bieden aan de lokale bevolking en toeristen. Als een groot autoverhuurbedrijf hebben zij een goede positie om klanten en steden kennis te laten maken met elektrische voertuigen.

Zem2All werd opgezet om de stedelijke mobiliteit te transformeren, EV’s breed in te zetten en kennis te vergaren om grootschalige EV-programma’s in steden los te laten. Via dit project rijden er al 160 EV’s (met eigen oplaadpunten) rond in Malaga, met nog eens 40 onderweg.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.