Sinds ons laatste bericht over de plaatsing van Nissan-snelladers in het centrum van Amsterdam, heeft The New Motion niet stilgezeten. Al snel volgden Sevenum, ’t Harde en de A2 bij Weert, en nu is het de beurt aan het centrum van Lelystad om een Nissan-snellader te mogen verwelkomen.

Het nieuwe snellaadpunt is onderdeel van een omvangrijk netwerk van tientallen Quick Chargers dat Nissan samen met mobiliteitspartner The New Motion uitrolt.

Nissan en The New Motion plaatsen gezamenlijk veertig snelladers in Nederland. Hier kunnen bestuurders de accu van hun 100% elektrische Nissan LEAF in dertig minuten tot 80% opladen. De praktijk wijst echter uit dat deze oplaadtijd vaak nóg korter is, omdat de accu vrijwel nooit helemaal leeg is als het opladen begint.

Via A6 door Flevoland

De nieuwe snellader maakt het voor rijders van elektrische auto’s nog makkelijker om naar Flevoland te gaan. Niet alleen als eindbestemming, maar ook om over de A6 heen en weer te rijden tussen de Randstad en het noorden van Nederland. Naast de snellader in Lelystad is er ook een snellader in Almere operationeel.

Op de site LEAFhebbers is een plattegrond te vinden waarop alle (ruim vijftig) snelladers in Nederland vermeld staan, inclusief de adressen. Voor LEAF-rijders een handig hulpmiddel om hun autoritten te plannen.

overzicht snelladers nissan


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Bweh, nog meer CHaDeMo. Leuk hoor. Maar ik zie liever Mennekes aansluitingen met vermogen.

@tezla: Inderdaad 🙁 Al heeft The New Motion aangekondigd dat alle snelladers ook een Type 2 63A kabel krijgen voor de Renault ZOE.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.