Mitsubishi i-MiEV LochemEnergie
Dorpen die binnen een grotere gemeente vallen hebben vaak wel een gemeenteloket, maar hier kan niet alles worden geregeld. Omdat vervoer naar het gemeentehuis wel eens een probleem kan zijn, heeft Lochem nu een gratis pendeldienst — met Mitsubishi i-MiEV — in het leven geroepen.

LochemEnergie zet met ingang van 10 juli 2014 bij vervoerproblemen een speciale elektrische auto in met chauffeur. Deze auto rijdt op afspraak vanuit Almen, Epse, Eefde, Gorssel, Harfsen, Joppe en Kring van Dorth naar Lochem. Er is plaats voor drie personen en de ‘klant’ wordt gehaald en gebracht. Er zijn geen kosten aan verbonden: gratis met chauffeur van deur tot deur.

Als u weet wanneer u uw documenten kunt afhalen in Lochem, belt u met het speciale telefoonnummer van de pendeldienst van LochemEnergie (06 – 27 01 27 87) voor een afspraak.

LochemEnergie wil dat de energie die burgers en bedrijven in de gemeente Lochem nodig hebben zoveel mogelijk opgewekt wordt in de gemeente Lochem zelf en ziet toekomst in elektrisch vervoer. De stroom voor de elektrische pendelauto komt dan ook van Lochemse daken.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Lochem energie heeft voor haar leden ook nog de mogelijkheid om een electrische smart te huren tegen een aantrekkelijk tarief. Goed initiatief, zouden meer gemeentes moeten doen.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.