Berijders van een elektrische auto hebben behoefte aan een afdoende, adequate oplossing voor het opladen van hun voertuig. Naast een alsmaar groeiend netwerk van laadstations in ons land biedt Chevrolet Nederland nu een complete propositie voor het laden. En nog gratis ook. Iedere koper van een Chevrolet Volt ontvangt nu namelijk twee EV-Box laadstations.

Voor Chevrolet is de unieke, elektrische Volt een belangrijk model in het leveringsprogramma van het Amerikaanse merk. Het is het eerste elektrische serieproductiemodel van General Motors en loopt voorop in de ontwikkeling van een breed modelprogramma van elektrische auto’s. Dit productgamma wordt dit jaar uitgebreid met de elektrische Chevrolet Spark EV en de opvallende, elektrische Cadillac ELR.

Tot en met eind 2013 kunnen consumenten nog volop gebruik gaan maken van de fiscale voordelen die voor de Chevrolet Volt gelden (0% bijtelling, geen wegenbelasting, geen BPM en belastingvoordelen voor ondernemers op de aanschaf door gebruik te maken van de KIA-, MIA- en Vamil-regelingen’.

Om de aanschaf van de Chevrolet Volt extra aantrekkelijk te maken worden bij ieder nieuw verkocht exemplaar twee slimme, geavanceerde EV-Box laadstations aangeboden. Tevens wordt iedere Volt ook geleverd met:

– een extra laadkabel van 6 meter
– een laadpas
– een laadtegoed ter waarde van € 300,-
– een full backoffice abonnement voor 4 jaar
– een vergoeding voor de installatiekosten van de laadstations tot € 1.000,-!

Uiteraard wordt de Chevrolet-koper ook direct eigenaar van de laadstations en hoeven die niet te worden geretourneerd. De Chevrolet Volt is in Nederland leverbaar vanaf € 43.695,- inclusief BTW.

Over EV-Box: dit is een ‘made in Holland’ producent/aanbieder van oplaadstations (laadpalen en wandboxen) voor elektrische voertuigen & hybride voertuigen en van alle daarbij behorende regelsystemen. Dankzij een compleet aanbod van producten, die geschikt zijn voor thuis, op het werk of op (semi)openbaar terrein, is het aantal EV-Box oplaadpunten in Nederland in korte tijd gegroeid naar méér dan 3.000 stuks. De laadstations zijn in diverse modellen beschikbaar en kunnen worden uitgebreid met modules voor toegangscontrole, transactiegegevens, afrekening en facturatie. Via de beheermodule zijn ze op afstand controleerbaar en via Google Maps kan de status in realtime worden gevolgd. Gebruikers kunnen het laadpunt activeren met een laadpas, een mobiele telefoon, een drukknop of een sleutel. Tijdens het laden is de stekker vergrendeld in het laadstation.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.