De Amerikaanse presidentskandidaat Newt Gingrich heeft een grote kans om de Republikeinse voorverkiezingen te winnen. In dat geval zal hij het mogen opnemen tegen Obama in de strijd om het presidentschap. Om wellicht te scoren bij de achterban en potentiële stemmers deed Gingrich uitspraken over de Chevrolet Volt, de auto die wel vaker onder vuur wordt genomen door republikeinse kandidaten.

Op de Oral Roberts Universiteit in Tulsa zei Gingrich dat de Chevrolet Volt, de EV waarvan de eerste 100 exemplaren naar de Obama-regering gingen, ongeschikt was om een wapenrek in te passen. Zijn exacte uitspraak: “”Let me start from a simple premise that Oklahomans will understand: you cannot put a gun rack in a Volt.” Een steek onder water richting president Obama, die als grote voorvechter van de Chevy Volt wordt gezien.

Een republikeinse Volt-eigenaar was het niet eens met de uitspraak van Gingrich, en toonde in onderstaande video aan dat de Volt wel degelijk voldoende ruimte biedt voor een gun rack.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Gelukkig is de gek Gingrich inmiddels kansloos bij de voorverkiezingen. Het gaat bij de Republikeinen tussen Santorum en Romney. De vraag is of dat zoveel beter is, want de Republikeinen zijn in rap tempo knettergek geworden.

Eigenaar van een Chevy Volt en tegen het onbeperkt boren naar olie? Ik gok dat het geen republikein is!

@advandermeer: Op YouTube geeft hij in de comments aan dat hij van de Republikeinse kant is. Vandaar dat ik het erbij had gezet. 😉

@advandermeer: Ach, de sossen rijden tegenwoordig ook Porsche en Range Rover, dus waarom ook niet?

Guns, altijd een top-thema in de verkiezingen. Zeker als je zeer pro bent…

Leuk dat ze er nog een bloopertje aanbreien. Maakt het wat minder politiek…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.