Duister en mysterieus, zonder terug te hoeven vallen op een diepzwarte lak.

Als de Tesla Model S straks ook over de Nederlandse wegen rijdt, zullen er geen externe modificaties nodig zijn om op te vallen. Geruisloos zal hij zich voortbewegen, achtervolgd door vele namaak sluiterklikjes. Dit neemt niet weg dat er altijd mensen zijn die hun exclusieve auto nog specialer willen maken.

Het advies van Groen7: bestel een Model S in een prachtig donkerblauw metallic kleurtje en plak al het chroom af met 3M satijnzwarte folie. Net zoals het exemplaar op de foto’s, eigenlijk. Met een setje mooie side skirts en subtiele wijzigingen aan de voor- en achterbumpers. Alleen de grille, die voorzien is van een likje verf, zou ik vervangen met iets meer Aston Martin-achtigs. De nieuwe vicepresident van de engineeringafdeling is het hier vast mee eens.

Minimale aanpassingen en de juiste kleurkeuze maken deze auto uniek, zonder het originele karater uit het oog te verliezen. Nu Tesla toch druk bezig is met het aanbieden van nieuwe opties en pakketten, zou er ook een chroomloze Model S mogen komen voor mensen die niet van dat geschitter houden. (Via teslamotorsclub.com)


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ja, dat ziet er goed uit!

Sommige dingen moet je niet veranderen….

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.