MINI Superleggera Vision
De overeenkomsten met de originele Mini zijn ver te zoeken, maar de elektrische Superleggera Vision is zeker een leuke auto. Of hij in productie genomen zal worden of niet, blijft nog heel even de vraag.

Volgens BMW directielid Peter Schwarzenbauer moeten we nog zeker zes maanden voordat er een mogelijk OK wordt gegeven voor de productie van de Superleggera Vision. De auto is nog altijd een tweedeurs, maar langer en slanker dan de traditionele MINI.

In de komende zes maanden wordt er gekeken of de auto in eigen productie wordt genomen, of wellicht wordt uitbesteed aan een andere fabrikant. De voornaamste overweging die hier moet worden gemaakt, is of het aantal MINI modellen moet worden uitgebreid naar 10, of juist ingekrompen naar 5. Schwarzenbauer hoopt zelf op een focus op vijf “superhelden”, maar vertelde er niet bij welke modellen hiervoor ten einde komen. (via Reuters)


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Mijn tip aan Herr Schwarzenbauwer is, schrap die gedrochten Countryman en Paceman en zet deze even heel snel op de markt. Ook als benzinestoker graag.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.