Buemi en Prost rijden voor e.dams-Renault
Het nieuw benoemde e.dams-Renault team heeft Sebastien Buemi en Nicolas Prost aan de haak geslagen voor het Formule E openingsseizoen.

Met deze aankondiging zien we een terugkeer van de ‘Prost vs Senna’ strijd, met Nicolas Prost (oudste zoon van Alain Prost) voor e.dams-Renault en Bruno Senna (neefje van de beroemde Ayrton Senna) voor Mahindra Racing.

Alain Prost zelf, mede-eigenaar van e.dams-Renault en ambassadeur voor Renault, kijkt uit naar het nieuwe Formule E-avontuur. Er wordt dan ook hard gewerkt om klaar te zijn voor de openingsrace in Beijing op 13 september. “Het is een enorme uitdaging omdat het kampioenschap helemaal nieuw is, zowel wat betreft technologie als de racevorm zelf. Dit zijn spannende tijden”, aldus Prost.

De aankondiging van de e.dams-Renault-coureurs valt gelijktijdig met de onthulling van het parcours in Londen. Dit werd gevierd in het bijzijn van meer dan 500 gasten, waaronder Alain Prost, Damon Hill, Emerson Fittipaldi en Frank Williams. De Spark-Renault SRT_01E racewagens mochten een ereronde rijden over de Westminster Bridge.

Bekijk de beelden in Londen HIER op Autojunk.


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.