Kijk ma, zonder handen. Zo zit jij volgend jaar in de Ford Mustang Mach-E.

Helaas is de komst van de Ford Mustang Mach-E uitgesteld tot 2021. Vervelend nieuws voor de zakelijke rijder die nog hoopte op een voordelige bijtelling. Als de elektrische Ford volgend jaar komt hebben ze wel iets om naar uit te kijken. Bijvoorbeeld naar deze nieuwe aangekondigde feature.

Ford heeft namelijk bekendgemaakt dat ze handsfree rijden naar de Mustang Mach-E willen brengen. Het is Fords eigen manier om te concurreren met Tesla. Dat met Autopilot natuurlijk al jaren een geavanceerde vorm van autonoom rijden weet te bieden.

De update voor handsfree jaren komt volgend jaar naar de Mustang Mach-E. Je hebt er een optioneel pakket voor nodig (hardware). De overige benodigdheden kunnen over-the-air via een software update worden geïnstalleerd. Je kunt het zien als een geavanceerde vorm van cruise control.

Het is vooral een uitkomst als je even een hapje wilt nemen van een broodje, of als je een slokje water neemt. De auto kan dan tijdelijk de besturing overnemen als je het stuurwiel voor een korte periode niet aanraakt. Best handig als je alleen in de auto zit en niemand hebt om je flesje water aan te geven.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.