De specificaties van de snelste Mustang, die elektrische in crossoveroutfit welteverstaan, zijn bekend gemaakt.

Het gaat dan om de Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition. De naam is in ieder geval indrukwekkend. Eerst was er de gewone Mustang Mach-E en daarna kwam de Mustang Mach-E GT. Iedere verdere toevoeging betekent pure snelheidswinst.

Waar hebben we het dan over? Welnu, een motorvermogen van 358 kW (488 pk) en een koppel van 860 Nm. Opdat de prestatiedrift geen inleiding is op een onfortuinlijk einde, heeft de ev 19″ remschijven van Brembo gekregen. Actieve dempers zorgen voor een onderhoudend rijgedrag. Precies wat van een sportpakketje mag worden verwacht.

Uiteraard zijn sportstoelen aanwezig. Ook is in het interieur een badge aanwezig, die zorgt voor een constante herinnering aan de gekozen uitvoering. Lovenswaardig is dat deze Mustang in sprekende kleuren te krijgen is, zoals oranje, rood en hard blauw.

Is dit de elektrische Mustang die begeerd dient te worden? De Ford Mustang Mach-E GT en Mustang Mach-E GT Performance Edition zullen naar verwachting vanaf het einde van de zomer verkrijgbaar zijn. Levering van de reguliere Ford Mustang Mach-E laat op zich wachten, de auto had er eigenlijk al moeten zijn, maar blijkbaar dienen enige onvolkomenheden in de productie te worden weggenomen.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.