Vorig jaar stond er op de SEMA Motorshow in Las Vegas een verbouwde Fisker Karma van CEC. Op deze editie is het merk zelf aanwezig met een opvallend uitgevoerd model. Van motorische tuning is geen sprake, het blijft bij een nieuwe kijk op de buitenkant. Daarvoor heeft Fisker samengewerkt met een aantal partners.

Met 3M werd een Fisker Diamond Protection Film ontwikkeld. Een laagje folie dat over de lak wordt aangebracht en de Karma beschermd tegen steenslag en andere ‘gevaren’ van de buitenwereld. Een prijs voor de seal werd niet genoemd, wel dat Fisker er vijf jaar garantie op geeft.

Om deze samenwerking uit te lichten werden met 3M’s wrap-afdeling Scotchprint Wrap Film Series 1080 vier ontwerpen gemaakt die vanaf 30 oktober worden getoond op de beursvloer van het tunersfeestje. Ze komen in de kleuren October Sun, Riverside, Classic Hot Rod Red en Onward. Iedere dag wordt een ander ontwerp uitgelicht.

Een tweede noviteit zijn de nieuwe kleuren op de 22-inch velgen van de Karma. Hiervoor werd de hulp van Goodrich Technology Corporation, omdat zij een manier van verchromen wisten te ontwikkelen die minder milieubelastend is.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Heel erg dik! Alleen de oranje-zwarte is wat minder…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.