De doorgesnoven steracteur Charlie Sheen mocht onlangs zijn biezen pakken bij de Amerikaanse komedieserie ‘Two and a Half Men’. Zijn vervanger is echter niemand minder dan Ashton Kutcher en die mag zich in de serie verplaatsen in een Fisker Karma.

In de serie speelt Kutcher de rol van Walden Schmidt. Een miljardair die zijn geld met internet heeft verdiend en dus is een technisch hoogstandje als de Fisker Karma eigenlijk een zeer logische keuze als auto. Fabrikanten betalen doorgaans grote bedragen voor dergelijke product placement, Fisker beweert echter dat het een vrijwillige keuze was van CBS om de Karma een bijrol te laten spelen in hun hitserie en dat het ze geen cent gekost heeft.

De Fisker met een actieradius van 480 km en een vanafprijs van 101.745 euro krijgt door deze vertoning natuurlijk ontzettend veel extra aandacht. Fisker-woordvoerder Roger Ormisher laat weten dat ze er zeer blij mee zijn dat de Karma hiervoor gekozen is. Zeer begrijpelijk.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Aardig van ze om de Karma wat extra aandacht te geven. Ik kan me herinneren dat het Mercedes-logo van de CLS die in de serie ‘Terminator:TSCC’ was weggeshopt.

Niet dat dat nou echt veel uithaalde, maar toch.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.