Ronald Koeman, Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst hebben afgelopen maandagochtend hun gloednieuwe Opel Ampera’s in ontvangst genomen. In het kader van de onlangs met zes jaar verlengde samenwerking tussen Feyenoord en Opel Nederland gaan de trainers namens de club in de elektrische auto’s van Opel rijden.

De auto’s werden aan de voorzijde van het Maasgebouw afgeleverd, waar een oplaadpunt is gevestigd om de elektrische auto op te kunnen laden. Giovanni van Bronckhorst benadrukte het belang van duurzaam rijden. ‘Het is goed voor het milieu en ik denk dat we daarmee als club het goede voorbeeld geven’, zei de assistent-trainer.

Van Bronckhorst was als autoliefhebber zeer te spreken over zijn nieuwe Ampera. ‘Ik vind het een heel mooie auto, met een hippe uitstraling. Ik heb bewust gekozen voor een zwarte kleur.’ Het is niet de eerste keer dat Van Bronckhorst in een elektrische auto gaat rijden. ‘Bij Barcelona heb ik het al eerder mogen ervaren. Het leuke is dat de auto amper geluid maakt als je erin rijdt. Ook voor mijn vrouw en kinderen biedt de auto voldoende ruimte, dus ik ben er erg tevreden over.’ (via feyenoord.nl)


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.