Fastned Nissan
Het laadnetwerk van Fastned gaat verder samenwerken met Nissan. Goed voor nieuws voor potentiële klanten van het Japanse merk.

Fastned en Nissan versterken hun samenwerking. Bij iedere nieuwe Nissan LEAF en e-NV200 wordt nu standaard vier jaar gratis snelladen bij Fastned meegeleverd. Door het landelijk dekkend netwerk van 50 snellaadstations hoeven elektrische autorijders niet meer na te denken over kosten en range. In de toekomst kunnen deze rijders ook gebruik maken van Fastned stations binnen steden en in het buitenland.

Het laden bij Fastned is onderdeel van het Nissan e-Vier pakket dat standaard wordt meegeleverd met iedere Nissan LEAF en e-NV200. Naast gratis snelladen biedt dit pakket ook vier jaar vervangend vervoer voor tijdens de vakantie, vier jaar gratis onderhoud en een gratis oplaadpunt aan huis of op het werk.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

ben grote fan van fastned, ze doen het beter dan Tesla op het gebied van zon opgewekte stroom met laadstations. zolang het nog komt van kolencentrales blablabla. you know the drill

En wat kost dat ‘gratis’ pakket?

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.