Fastned-station Elsgeest
Er wordt het nodige geld binnengehaald door de snelladerexploitant.

Alles om verdere groei te faciliteren. Eerder kwam er al een ronkend bericht binnen in onze persbrievenbus. De obligatieuitgifte bleek een groot succes. Eerder werd er nog ingezet op een totaal van 3 miljoen euro, later werd dat bijgesteld naar 5 miljoen euro. Uiteindelijk is er voor 7,7 miljoen euro uitgegeven aan obligaties, aan in totaal 600 investeerders.

Dat wordt nu aangevuld met nieuw groeikapitaal. Er is geld in Fastned gestoken door investeringsmaatschappij Balotta. Middels een investering van 1 miljoen euro verkrijgt Balotta 100.000 certificaten van aandelen Fastned. Dat is dus € 10 per certificaat.

Balotta meldt hierover het volgende:
“Enige tijd geleden is het oog op Fastned gevallen. In de optiek van Ballotta verdient Fastned steun omdat ze een duurzame infrastructuur willen opbouwen, voor de markt uitlopen en een duidelijke visie hebben. Voorop staat dat Ballotta gelooft in de verdere groei van het aantal elektrische auto’s. Dat is het uitgangspunt van deze investering.”

Meer financiële speelruimte betekent vanzelfsprekend meer mogelijkheden voor Fastned om nieuwe stations op te richten. Nationaal en internationaal. En dat is goed nieuws voor alle elektrische rijders.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.