Impressie van de Tesla Roadster
Komt de Tesla Roadster er dan zo uit te zien?

Het nieuws over Tesla stopt nooit, maar rondom de Tesla Roadster is het alweer enige tijd stil. Duidelijk is dat de auto in 2020 op de markt moet komen en dat het prestatieniveau duizelingwekkend kan worden genoemd. Het rijbereik bedraagt net geen 1.000 kilometer, het koppel 10.000 Nm. Dat levert haast buitenaardse sprinttijden op.

Van de Roadster weten we sinds kort de specs en het videomateriaal is bijna onwerkelijk. Er zijn echter ook de nodige Tesla-fans. Eén van hen is The Yazuki. Hij maakte een impressie van de Tesla Roadster op Vimeo, waarmee we dus wat extra bewegend beeld hebben.

Het is geenszins gezegd dat de uiteindelijke productieversie er ook daadwerkelijk zo uit komt te zien, maar het is niet onaardig om de auto vanuit verschillende hoeken te kunnen bekijken en wat weg te dromen bij de verschijning. Naar goed gebruik bij het merk is het uiterlijk van de auto overtuigend en indrukwekkend, maar niet radicaal vernieuwend.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

In dit artikel wordt gesuggereerd dat er nog geen ‘real-life’ exemplaren zouden zijn en de Roadster2 alleen maar virtueel bestaat….
Maar er zijn toch al meerdere rijdende (demo) exemplaren? Zoals de rode die getoond werd aan het publiek bij de presentatie van de Tesla Semi. En de witte (“Star Trooper”) variant die voor promoties op beurzen beschikbaar is.

@eagle1: klopt, we hebben het bericht aangepast. Thanks!

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.