Toyota Motor Corporation heeft toegezegd extra productie te kunnen vrijmaken om nog dit jaar aan de vraag naar de Plug-ins in Nederland te voldoen. Klanten kunnen hierdoor maximaal gebruik maken van de 0% bijtellingsregeling die nog in 2013 van kracht is.

Vanaf 2014 zal de regeling echter veranderen. Voor berijders die hun auto in 2013 nog laten registreren, blijft de 0% bijtelling echter van kracht gedurende 60 maanden. Ook de Toyota Prius Plug-in is door zijn techniek dit jaar nog vrijgesteld van bijtelling voor de zakelijke rijder. Om lange wachtlijsten of boze klanten te voorkomen heeft Toyota Nederland voor wat extra voorraad gezorgd. De Prius Plug-in kan tot 25 kilometer volledig emissievrij rijden en laadt in 90 minuten op. Is de batterij leeg, dan neemt de Toyota Full Hybrid technologie de aandrijving over.

Elke Prius Plug-in Hybrid wordt geleverd inclusief het Toyota Oplaad Service Pakket. Dat voorziet onder meer in de installatie van een oplaadpunt op eigen grond, een laadpas én twee oplaadstekkers zodat je zowel aan een (openbaar) oplaadpunt als via een gewoon stopcontact kunt opladen. Toyota stimuleert de berijder hierdoor zoveel mogelijk elektrisch te rijden.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.