Een modulaire snellader, hoe zit dat dan?

Niet alleen gewone laadpunten staan overal en nergens, ook om een snellader te bereiken is het over het algemeen niet nodig om een enorme afstand af te leggen. Dat biedt hoop op redding, bij een slecht voorbereide rit en een te lege accu.

Om de drempel voor plaatsing van een snellader wat kleiner te maken, komt EVBox met een nieuwe snellader. De EVBox Troniq Modular. Een modulaire snellader. Dat betekent dat al naargelang de wensen van de beheerder, de capaciteit kan worden vergroot. Er wordt gewerkt met modules van 30 kW, waarbij het maximum 240 kW is. Dat laatste is ultra-snelladen en wel op een vermogen dat de meeste auto’s niet weten te benutten.

De snellader kan naar wens worden voorzien van een CCS-aansluiting, een Chademo-aansluiting en de aloude type 2-aansluiting. Twee auto’s kunnen tegelijk worden opgeladen. Mocht een module (tijdelijk) de geest geven, dan staakt de werking niet.

Er wordt een aanraakscherm van 15″ en de kabels zijn automatisch intrekbaar. De nieuwste snellader van EVBox is er in de tweede helft van 2021.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.